• Petite Jolie

    -

    Akcija

    Brend

    Novo

    Sezona

    Veličina

    Boja

    Reset

    Kvalitet Petit Jolie brenda prepoznale su žene širom sveta, te je upravo ovaj brend njihov čest izbor kada su u pitanju torbe i obuća.

    Petite Jolie je poznata brazilska modna marka za žensku obuću i torbe. Osnovana je 2009. godine kao projekat brazilske kompanije Aniger koja proizvodi najpoznatije svetske brendove kao što su New balance, Michael Kors i Nike za područje Brazila i cele Južne Amerike. Ovaj brend je namenjen pripadnicama lepšeg pola, a popularnost raste iz godine u godinu. Danas, Petit Jolie ja izrastao u modnog giganta, a na društvenim mrezama ima podršku nekoliko miliona ljudi. Kvalitet Petit Jolie brenda prepoznale su žene širom sveta, te je upravo ovaj brend njihov čest izbor kada su u pitanju torbe i obuća. Komadi se odlikuju vrhunskom izradom, a svaki novi model je priča za sebe. Torbe i obuća se prave u limitiranim serijama sto Petit Jolie brend čini ekskluzivnim. Uz ove modne dodatke, svaka žena će upotpuniti svoju modnu kolekciju a osećaće se urbano, moderno i u trendu.

     

    Glavna specifičnost Petit Jolie torbi su jarke boje koje privlače poglede i osvajaju svakog kupca. Fokus je na maštovitim detaljima koji svaki komad čine autentičnim. Dizajn i detalji, kao i sam način izrade, Petit Jolie obuću čini nepogrešivim izborom svake moderne žene. Petit Jolie brend u svojoj ponudi ima različite linije obuće koje će privući vašu pažnju te vas osvojiti svojom unikatnošću i efektnošću. Svaki par je precizno i detaljno osmišljen kako bi postigao efekat vašeg krajnjeg zadovoljstva obućom. Petit Jolie torbe takođe uključuje različite linije, kako bi svakoj ženi pružili odabir koji zaslužuje. Petit Jolie torbe će istaći vaš slobodan duh a u sebi poseduju i dozu umetničke insipracije. Pored savršenog dizajna, Petit Jolie torbe i obuća pružaju i udobnost i sigurnost u nošenju, a sam kvalitet je neupitan. Tehnika izrade uključuje mnoštvo precizno određenih koraka kako bi krajnji rezultat bio kvalitetan i funkcionalan modni komad. Koriste se vrhunski premium materijali koji će garantovati trajnost proizvoda, te vam pružiti neophodnu sigurnost prilikom samog nošenja. Petit Jolie brend, prilikom izrade, koristi moderne tehnologije kako bi izvukli ono najbolje iz svakog modnog komada. Sve te moderne tehnologije ali i inovacije se koriste u službi toga da se stvori vrhunska Petit Jolie obuća i torbe koje uključuju estetsku privlačnost ali i funkcionalnost i udobnost.

     

    Asortiman Petite Jolie je raznovrsan i raznolik te uključuje veliki broj modela obuće i torbi za svačiji ukus. Ponuda Petit Jolie obuće uključuje cipele, sandale, čizme i patike vrhunskog kvaliteta i fenomenalnog dizajna. Ova obuća predstavlja savršenu kombinaciju stila i komfora. Asortiman Petit Jolie torbi uključuje različite oblike i dezene ovog modnog asesoara koji ćete moći da iskoristite za različite prilike. Tu su ručne torbe, pismo torbe, torbe preko ramena itd. Svaki od ovih modela se odlikuje luksuzom i funkcionalnošću, te će savršeno upotpuniti vas outfit.